Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången för dig


Lyssnar till sången
den jag önskar du hörde

De orden skulle vara mina
de jag önskar jag sagt

Hjärtat slår i otakt  
andas i nuet

Där tid passerat 

Lyssnar till sången
den jag önskar få spela

För dig




Fri vers av Lindizz
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-30 16:48



Bookmark and Share


  hero40
Underbar rytm om
\"Sången för dig\"
Applåd!
2007-12-03

    Maria Malm
Fina ord om önskan.
2007-12-01

  Lena K Nilsson VIP
Vackert skrivet!
2007-11-30

  Lejonhjärtas poesi
Härligt, ta ton, andas in djupt och sjung av hjärtat sjung!
2007-11-30

  Söder
Vackert! Skön sång för någon.
2007-11-30

  Lars Granlöf
Härlig rytm
och vilken härlig sång
olalalalalala
2007-11-30

    Cajsa
Fint skrivet
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz