Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haha, nej jag vet inte heller.

Här sitter jag och odlar mögel på axlarna.
Tap, tap, tap ¨
på tagentbordet.
Här sitter jag, och det finns kagelse* i köket!
Men jag borde äta något nyttigare, man kan ju inte leva på sånna lyxerier. Nej, nej, no, no, non, non.
Borde värma nudlar istället.
- FAIL!
nudlar?
- ONYTTIGT!
Ah, vem är du!?
*kryper ihop som en katt*
- Jag är ditt samvete!
Du ser ut som en daggmask.
- Ja, öhm, ja. Du har inte tagit hand om mig så mycket. MEN MITT ORD ÄR LAG!
*stampa, stampa!* SPLÄT!

...

- o..rd...är...la..g...

*stampa, stampa*

...



*torka av skon*




Öhm, ja....




*harkel*






Sådärja, nudlar here I come!












*kagelse = Kaka (AKA sockerbomb med chokladsmak.)




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema