Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hög luft, mörk natt, månen och stjärnor lyser på vita vidder som.....
glittrar



Glitter

små blänk
kallt tindrande

is i snö

vinter längtan
glittrar

lovika och vadmal
ande dräkt

långt borta
länge sedan

07.12.09




Fri vers av Lena Renman
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-09 17:04



Bookmark and Share


 
Tycker om hur du stolpar upp denna känsla. Särskrivningarna skapar ett slags nonchalant intryck, som någon som rycker på axlarna åt sorg, men man vet att egentligen...
2007-12-11

    Maria Malm
Känns väldigt långt till sådan vinter..men kanske den dyker upp så småningom..
2007-12-09

  katt.inc
Du beskriver en vacker vinter i denna dikt, som jag tyvärr inte sett ännu i år.
2007-12-09

  Maria Zena Viklund
underbart skrivet, \"lovika och vadmal
ande dräkt\"
2007-12-09

    Nattviol
ja - långt borta
längesedan..
saknar det lite
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman