" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Tills vi möts ...

 

 

 

 

 

Jag önskar alltid vagga på kanten
av den gömda smärtan
som kallas kärlek
och att skriva till dig
tills sista andetaget
av mitt bläckhorn

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-06 18:35



Bookmark and Share


  ulli
underbart vacker
2010-08-08

  Suzy med punkterna
På kanten där kärleken känns som allra mest...
2010-08-06

  Aisha VIP
hmmm...
att vagga på kanten av den gömda smärtan.....
du har fångat känslan kusligt exakt....
2010-08-06

  En strimma av guld
Andas en stark kärlek.
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m