Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ingen alls.


en text

idag orkar jag inte stiga ur sängen.din raspiga morgonröst låter inte lika bra som den brukar.jag känner inte för att ha dina händer i mitt hår.jag vill inte höra dina andetag tätt intill mitt öra.

inatt känner jag inte för att ha dej i min säng.jag känner inte att jag vill ha dej nära mej.dina händer passar inte lika bra på min kropp.och dina läppar har aldrig suttit så fel ihop med mina.


det varade så länge men för mej kändes det som en sekund.dagarna va som ljusast,och du var solen.du sken upp allt i mitt liv.de va du som jag ville ha.men vi kastade bort allt för? för ingenting. ständigt var de du,bara du.hela dagen,varje timme,varje minut,varje sekund.bara du.du du du du.vafan har du gjort me mej? varför blev allt detta såhär?allt som startade så fint slutade så tyst.allt kvävdes.allt dog.allt förrutom du.som alltid fanns där.i mitt huvud,och i mitt hjärta.




Fri vers av denisen
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 21:40



Bookmark and Share


    Emelajj
Du är duktig på att skriva :)
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

denisen