Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskar dej <3


pappa

varför blev det såhär?ja trodde att du skulle vara min bästa vän ända tills ja blev gammal,vi skulle lyssna på timon och pumbaa bandet tillsammans.
du skulle komma på morgonen och öppna dörren lite på glänt för att se om ja var vaken.
och det var ja alltid.
du bredde mina smörgåsar och gjorde choklad till mej på morgonen.
du sa jämt hur glad du är över att ha en så vacker dotter,och att ja alltid skulle vara pappas lilla prinsessa.
vet du att de gör ont att se dej såhär?ja vill helst undvika att se dej vid huvudtaget,för ja skäms över att ja inte kan göra någonting åt det.
vet du att ja blir rädd när du säger att du inte kan känna smaken på maten och att du inte ätit på hela dagen?
vet du att ja blir rädd när ja ser alla ciggarettpaketen på bordet och hör hur du blir ansträngd efter varje andetag?
vet du hur ont de gör när du säger att du har ont i bröstet och när jag hela tiden inser att jag inget kan göra.
vet du hur rädd ja är att efter varje telefonsamtal att de kommer bli det sista?
jag är så rädd,pappa ja är jätterädd.




Fri vers av denisen
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-11-30 21:42



Bookmark and Share


    eva m h
Vet han om hur du känner?
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

denisen