Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andnöd-anddöd

 

en dimma har slutit sig

 

kring hennes huvud

 

slingrar sig som ormar

 

kring hennes hals

 

smekningar som stryper

 

luften går inte att andas

 

 

 

 




Fri vers av illvette
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 22:11



Bookmark and Share


  kirsti j.
kanske från en annan värld, ett rike bortom tid och rum
2007-12-17

  kirsti j.
ormarna..de liksom kommer från luftern, hänger, svävar
vem vet var de har sitt fäste...kanske i ett dimmoln
2007-12-17

  kirsti j.
jag får en häftig bild av levande ormar byggda av dimma. ser framför mig hur någon sorts ormväsenden kommer uppifrån ingenstans och sveper sig ned runt någons nacke och kropp.

scary..och snyggt
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

illvette