Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt

det finns ingen i hela världen som vet vad som händer inom mej just nu.
otillräckligheten tar över,hjälplösheten tar över.
jag vill inte att någon ska veta hur jag känner mej,för det är ändåså ingen som förstår.ingen som kan se att det är nåt fel.vänner ser osynliga tårar?åt helvete med det.

förlåt älskling.förlåt för att jag inte gömmer felen lika bra.förlåt för att du är den enda som märker.
jag vill inte dela med mej av mina problem.jag vill inte att du ska få känna oro.jag vill inte att du ska tycka synd om mej.och du,förlåt för att jag säger att allt är okej.när de egentligen är motsatsen.

du är den som jag minst av alla personer i hela världen vill se ledsen.du vet att du betyder mest av allt för mej va?att varje gång jag ska sova,ligger jag och vrider mej i flera timmar för att det är så jobbigt att inte kunna omfamna dej.att inte få känna din nakna hud under mina händer.
jag vill beskydda dej,jag vill att du ska känna dej trygg,jag vill att du ska veta att jag släpper allt för din skull.jag gör allt för dej sötnos.

ibland saknar jag dej så starkt att jag bara vill springa till dej och smyga in genom ditt fönster och titta på dej när du ligger och sover.
lägga mej brevid dej och kolla upp i ditt tak fyllt med stjärnor.
du vet att du är min stjärna va? att du lyser så starkt när jag ser dej.du är den stjärnan som jag inte vill vara utan.jag vill att du alltid ska lysa upp mitt liv.
och jag vill lysa upp ditt.

älskling,du är magisk.varje gång jag står i köket och fixar mat vill jag att du ska smyga dej fram sådär som du alltid gör.sen håller du dina händer på mina höfter och luktar i mitt hår.
vetu varför du är magisk?jo,för att varje gång du lägger händerna på min kropp får jag jämt ett rus.ett underbart rus,allting blir bra.du förtrollar mej.fötrolla mej älskling,förtrolla mej med dina mjuka underbara händer.håll om mej,släpp mej aldrig.du är den enda jag behöver.beskydda mej,älska mej.

förlåt för att jag är otillräcklig.förlåt för att jag lovar saker jag inte kan hålla.förlåt för att jag inte är den tjejen du behöver.förlåt för att jag inte är lika bra som alla andra tjejer.förlåt för att jag bryter ihop.förlåt för att jag är så arg.förlåt för att jag är så känslig.förlåt för att jag inte är stark.förlåt för att jag ljuger för dej.förlåt för att jag är otillräcklig.förlåt om du hellre vill vara med nån annan..




Fri vers av denisen
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-11-30 23:39



Bookmark and Share


  beskyddaren
han älskar dig för du är underbar. säg itne förlåt för allt det där. han älskar dig!

och det gör jag med <3
miss u babe!
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

denisen