Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första tråden

Detta är den första tråden i bonaden

som kallas vårat liv

den första tråden på vår egen historia

detta är vår egen början

så låt oss fläta dessa trådar samman

låt oss bygga oss ett liv

visst kommer stormen

och visst kommer regnet

men vi ska lyckas dra åt samma håll ändå

och detta är vår första tråd

i livet.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 176 gånger
Publicerad 2007-12-01 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~