Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen har sin gudinna

Ser du henne hur hon kommer ridande

ur soluppgångens låga föds hon

ser du hennes hår i vindens hand

hon är liksom utav hav och land

ser du hennes starka mod

hennes värja söndrar ingen jord

ty den är utav styrkan gjuten

och hon krigar med kärleken som enda vapen

i hennes ögon finns en kraft

som utav dyra diamanter

hon har styrka som en varg

hon har urkraft i sitt hjärta

och hon vandrar stolt och kysst

av morgonens minuter

hon är född ur solens ljus

och glädjens famn

ska ge kraft i evig tid.

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 00:26



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
\"hon har styrka som en varg

hon har urkraft i sitt hjärta\"

stark och en mycket vacker text om Gudinnan, ja, applåder!
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~