Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under dina händer

Under dina händers famnande

vissnar ej en enda blomma

under dina händers kärlek

föds nya blommor ur en frusen jord

under dina händers vård

älskar allting levande att födas

du ger allt omkring allt det vill

du gör miraklen sanna

under dina händer

föds det kärlek

du min vackra .

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~