Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett avlägset hej till en som inte läser

5 månader
dagen jag gjorde mitt livs misstag och släppte dig
jag saknar dig så

det svider
bränner
kniper

Den tunna linjen
mellan oss
det enda som höll oss ihop
tog du bort...

jag vet att du inte bryr dig
du kommer aldrig att läsa detta
hade du gjort det hade du bara tyckt jag var jobbig

Men jag fick ju inte ens säga hejdå
inte en sista kyss
en helt underbart sista kyss
gav du mig...

om 7 månader
kanske vi ses
bara kanske
bland 100 000 människor

men ärligt talat hur stor är sannolikheten


fan vad jag saknar dig
vackra
snälla
du


fan vad jag hatar dig




Övriga genrer av Scartissue
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-12-01 01:16



Bookmark and Share


    Wewill
sjukt bra uppbyggnad av texten samtidigt som det var stillfullt skrivet.
2007-12-01

  Blumma.
Aj..
Känslan väl beskriven.

kram :)
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue