Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det brukar sluta så här någonting ^^


lätt

Jag leker poet ikväll
Tar dig med storm, ikväll
Smyger mig på allt som borde få vara ifred
Lekande lätt

Jag leker poet ikväll
Och
Lekande lätt drar jag av varje plagg av lögn, avund och svek
Tills sanningen står kvar ensam, kall och sårad

Jag är poet ikväll
Och allt du tror på är ingenting
För jag leker lätt
Med dig,
Mig
och sanningen




Fri vers av mbl
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 01:21



Bookmark and Share


  aol
jag bara ryckte med applåd så klart
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl