Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes ord smakar honung

November mörkret åt upp henne
Hon blev mindre och mindre
Såg sig själv i spegeln
med grumliga ögon

Någonstans djupt där inne
fanns en flicka som visste allt
om hur det borde vara

Henne fick du aldrig träffa
Hennes ord smakar honung
Men ingen hör vad hon säger

Hon sjunger en sång om kärlek
Det är hon som är min inneboende
Jag möter henne i drömmarnas land












Fri vers av Spirit
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-12-01 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit