Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är fången i dig

Händer som greppar intet

Läppar som kysser vinden

Leenden som tigger om dig



Allt är bara så tomt
så kusligt ensamt
vill bara känna
din kärlek


igen!




Fri vers av caraa
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 02:05



Bookmark and Share


  Manal
en helt underbar dikt, men det sista ordet skulle jag gärna vilja ha i kursivt vanliga bokstäver, hmm dte känns lixom mjukare då. Men annars kanon
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa