Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir du aldrig nöjd?



Nu när du renoverat hela huset,

och slängt ut halva ditt möblemang.

Bytt upp dig till senaste bilmodellen

och belånat dig upp över öronen

för att kunna köpa både

husvagn och båt

är du nöjd nu?

Nej jag trodde väl inte det....

du kommer att fortsätta jaga lyckan

och försöka bräcka av dina fina grannar

till dödagar


Nej njut av livet istället

du behöver inte alla dina saker

gör dig av med dom

och känn dig fri!




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-01 13:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag börjar med att elda upp mej och göra bokbål av ägodelarna, jag tror att pocket i möjlig mån brinner bättre än inbundna och så fortsätter jag med teveapparaten, micron och sängen, grottmänniskorna sov minsann på vardagsrumsgolvet och det dog de inte av precis, kan jag spara cd-spelaren tro? jag har köpt på mig några fina lyssnarböcker nyligen och vill gärna höra om de tar priset
2007-12-14

  Yvonne
Bra skrivet. Man samlar på sig för mycket saker och det ger ingen lycka. Applåd!
2007-12-01

  Michaela Dutius
Mycket välformulerad uppmaning i en skön diktform
2007-12-01

    eva m h
Bra skrivet!!
2007-12-01

    JJ VIP
Ja det är väldigt lite som behövs för lycka egentligen, men ibland är det lilla svårt att nå... Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis