Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farmor


Du fyller år...

Jag tog telefonen
började slå ditt nummer
för att sen komma på
att du inte längre finns...

inte längre höra din röst

Mina tårar strömmar
nerför
mina kinder

Saknar dig

kära lilla farmor.

Vila i frid




Övriga genrer av hjortfot
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot