Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går en stig till Trösterike



Det går en stig
till Trösterike


någonstans i universum
och mycket nära dig

bor en röst
som leder dig


lyssna
till tystnaden
och
låt den inre
rösten
leda Dig


Bered mark
för den gudomliga
planen

När tiden är

mogen
ser du vägen
klar och tydlig




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 501 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-01 15:45



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Älskar den första strofen! Andlös blir jag och letar stig... Hälsar vännen Fredrik
2008-01-31

  Kent Love
Se det var verkligen en trösterik text... Tack för den!
2007-12-24

  palle
underbara och sanna, trösterika ord som gläntar på dörren till ett annat och evigt rike av Gudomlig karaktär! Tack Michaela Be blessed! H:Palle
2007-12-03

    prima donna
Tack, snälla! Jag är så glad att jag hittade dig här på poeter. Denna text bokmärkes´!
2007-12-02

  DanSan
*****************************

Den skriver jag under fullt och fast på
underbart vännen, underbart . . .

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

*****************************
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius