Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han räknar med dig



Räkna
med Gud

du
som säger

att du aldrig
kan nå
de höjder
dit din längtan
står....

Räkna med Gud
fast du kanske aldrig

får svar
på den
tyngande frågan
som bränner...

Om du är
halvhet
och dubbelhet

vinglös
och grå

om du stapplar
och faller

är kraftlös
och svag...

Gud räknar med dig
ändå....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-01 15:56



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Sådan trygghet det vilar i detta faktum som du gör levande.
2007-12-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Den här älskar bara jag...precis som den tro jag har..
Tack för att du förmedlade det/B
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius