Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En handledning för avstigande


Tänk på avståndet

Tänk på avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av

Tänk på avståndet mellan gammal och ung när du stiger av

Tänk på avståndet mellan Kathmandu och Tensta när du stiger av

Tänk på att lämna plats för påstigande när du stiger av

Tänk på att lämna plats för äldre när du stiger av

Tänk på avståndet, tänk alltid på avståndet, tänk alltid, alltid på avståndet när du stiger av

Tänk på dina föräldrar när du stiger av

Tänk på att livet är kort och konsten är lång när du stiger av

Tänk på all världens klimatförändringar när du stiger av

Tänk på alla utrotningshotade fiskar och andra arter när du stiger av

Tänk på vad du skall laga till middag när du stiger av

Tänk på dina och alla andra barn när du stiger av

Tänk på att inte vara för hård mot dig själv när du stiger av

Tänk på vad du har och kan skriva när du stiger av

Tänk på att detta är det bästa du någonsin skrivit när du stiger av




Fri vers av svante helmers
Läst 497 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-01 17:11



Bookmark and Share


  Just Emotions
jättebra skrivet!!!
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

svante helmers
svante helmers

Mina favoriter
Pappa Einar Heckscher