Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur många ?

Hur många skall jag famna

innan jag famnar Dig

hur många läppar ska möta mina

innan det är dina de möter

Hur många kalla nätter ska

jag somna tröstlös ,innan Du ligger hos mig

Hur många gånger ska jag

drömma om dig innan du verkligen kommer?

hur många händer ska hålla mina

innan dina gör det?

hur många ska ge mig rosor

innan du gör det?

hur många ögon ska se mig

innan dina ögon ser på mig

jag vet ej svaret

men jag vet att jag älskar dig!

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 183 gånger
Publicerad 2007-12-01 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~