Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte

Jag orkar inte äta, hungrar efter dig
Jag orkar inte tänka, ditt namn snurrar i mitt huvud
Jag orkar inte leva, kan inte dö utan dig
Jag orkar inte vara vaken, kan inte sova.
Jag orkar inte hata, kan inte sluta hata mig själv
Jag orkar inte vara kär,kan inte sluta älska dig




Fri vers av anoonym
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 17:36



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Nej, orken till - snudd på - allt, kan tycka förlord på detta sätt ibland, även om man kanske blir lika bestört varje gång. Kanske kan man ändå, åtminstone försöka leva vidare, ett litet, litet steg i taget..
2007-12-04

    Wewill
vackert och bra fina beskrivningar av känslorna!
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym