Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta innan du krossar någonting mer


Du kan inte göra så här.
Nästa gång du kysser mig
Kanske jag vågar be dig att sluta
Kanske vågar säga
Gör inte så här mot mig, för jag älskar dig.




Fri vers av anoonym
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-24 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym