Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag frågade hur många du har kysst före mig har du plötsligt för några fingrar.

Smeker dig, överallt
Låter min tungspets leka över din hud
Smakar på dig, åtrår dig.
Men egentligen föredrar jag att leka med barbies
och att kolla på vuxen kyssar på tv
När mamma inte är hemma.
Och egentligen är jag inte så erfaren som du tror.
Så ge mig en sekund att smälta
allt det där du begär av mig.




Fri vers av anoonym
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-26 17:48



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
en förförande och förrädisk kontrast i denna mellan oskuld och begär. riktig rikigt bra skrivet.
2009-06-20

    Vickin
Härlig!
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym