Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du kallar kärlek

Dina ögon, gråa som gråsten, glittrande som havet.
Din kropp, het som en dag i juni, så underbar.
Dina blickar, så mystiska, så trånande.
Hatar det du kallar kärlek




Fri vers av anoonym
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-01 19:32



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Sista meningen skapar ett tomrum som öppnar för många tolkningsförsök.
2007-12-04

  Just Emotions
känns väl igen.. bra skrivet!!!
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym