Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör man

Vad gör man om man har gråttit så att det inte kommer flera tårar
Vad gör man om man har vrålat så det känns som om lungorna går sönder
Vad gör man om man har skrattat så att man har ont i magen

Vad gör man om man har älskat, så att man inte har nå kärlek kvar?




Fri vers av anoonym
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-01 20:02



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Nej, vad gär man? En svår fråga. En bra dikt.
2007-12-04

    © Birgitta Wäppling VIP
Inspirerades av början av din text till en ny dikt. Du hittar den här:

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=543701
:)

2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym