Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har skrattat åt en homosexuell

Gardell är Sverige
precis som min apelsin
Precis som du Mohamed

Hur länge ska folk förneka
sin existens i universum
Gå omkring som små myror
i en stack och inte se helheten

Jag har skrattat åt en homosexuell
som bjöd på sig själv
Jag ska skratta åt mig själv lite mer
för livet kan inte vara så allvarligt

I dag har jag julpyntat
och satt en adventsljusstake i fönstret
Då känner jag mig mysig och trygg

Det tjatas så mycket om att vara sexig
Men innerst inne är det ju upplevelser vi vill ha
som gör oss lyckliga och harmoniska
Stackars barnen som växer upp i dag med alla
fejkade föreställningar om livet







Fri vers av Spirit
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-02 01:02



Bookmark and Share


  DanSan
***********************

Jag har också skrattat åt en
homosexuel, fast det var åt
min före detta fru . . . innan
jag visste och hon kunde vara
riktigt kul . . .

***********************
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit