Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rök en gås

Det regnar piss
Köp en triss
istället för cigg
ge pengarna
till dom fattiga barnen
å bli pigg
Köp en hamster om du vill
eller senapsill
Eller måla
en elefant åt mig
Jag har ju skrivit om en för dig
Vill du ha
mår du bra
Dela
inte ska du äta upp hela
Äta tills du ska spy
Din klänning är i alla fall ny
Rök en gås
få dålig flås
Gå på gym
du är grym
Man blir så impad
av din grej
Du är ju en jätte tuff tjej
Med din feta tribal
Du gör verkligen \"egna \"val







Fri vers av Spirit
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 01:33



Bookmark and Share


  DanSan
**********************

Jo man får de vibbarna . . .
ska de va en fed gås?

*APPLÅD*

**********************
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit