Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantiken verkar vara skit

Fylla sitt tomrum med snopp
Det är frågan
är det bra för kvinnans kropp

Kanske själen tar stryk då
När den inte riktig kärlek kan få
I dag är det en galen värld
vi lever i överflöd och välfärd

Men har så få riktiga stunder
för varann
som kvinna och man
Det ska vara date hit och dit
romantiken verkar vara skit

Varför har vår tid blivit så här
När blev du senast på riktigt kär
Singel blir till slut egoist
tycker alla är trist
Det är marknaden som bestämmer och den är stor
Lasse Lasse liten större än du någonsin tror








Fri vers av Spirit
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit