Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är det hopplöst när den där dörren är stängd så stängd. Stängt hjärta, stängt sinne, låser hoppet inne.


Stängd dörr

 

Bakom dina minnen
finns jag
men kommer inte
fram

ointaglig
med alla dörrar
stängda

förvisar du mig
medan du förför

något tillträde
har aldrig fått ske

jag bankar
på ditt hjärtas dörr

ständigt

dömd att vandra
utanför

är jag

 

07.12.08




Fri vers av Lena Renman
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-09 16:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tar du bort \"är jag\" blir dikten allmän...och alla som känner igen sig tar åt sig...
Stängda dörrar har alla råkat ut för...
2007-12-10

  Lena Renman
Frågan är
Ska jag ta bort
\"är jag\" ?
Vad händer då


lena
2007-12-09

    Maria Malm
Sorglig utanför känsla förmedlas, att så gärna vilja nå, men inte lyckas..
2007-12-09

  katt.inc
Hopplöst, hopplöst, hopplöst är känslan jag får när jag läser denna dikt, önskar att det inte vore så eller att jag tolkar fel. Du skriver mycket bra om denna sorg att vara utanför, inte nå fram, inte bli sedd.
2007-12-09

  Maria Zena Viklund
men det är alltid värre att vandra framåt natten utanför sig själv!
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman