Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här med att försöka förstå " Var För" är inte alltid så lätt...


Skuggrum

Trevar
genom skuggrum

håller ändå fast
letar efter livet
som vi borde haft

söker som i feber
svar på vad som var
kunde något ändrats
helas finnas kvar

varför fanns ej rum 
vid ditt hjärtas bord
hur dog all vår kärlek
vissnade våra ord

letar söker undrar
vill någonting förstå
varför allt försvunnit
hur det blivit så

trevar genom skuggrum
försöker hålla kvar
hitta någon mening
med allt som inte var

07.12.02

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 592 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-11 12:17



Bookmark and Share


    Nattviol
\"trevar genom skuggrum
försöker hålla kvar
hitta någon mening
med allt som inte var\"

min önskan är att
det alltid finns en mening...
för meningslösheten är
oändligt tung att bära genom
livet!

skuggrum
för att det ska finnas
skuggor
måste det finnas ljus...

; ))
2007-12-12

  stella
Du förmedlar en kvävande, klaustrofobisk känsla på ett solklart sätt!
2007-12-11

  katt.inc
Texten flyter, orden flödar, innehållet berörande och lite bittert. Fint!
2007-12-11

    Maria Malm
Ett sökande efter något som är dolt i skuggrum..bra beskriven känsla.
2007-12-11

  charlotte hedendahl
Helt underbart skrivet! Kände igen mig i dessa rader!
2007-12-11

  Mats Henricson
En svårlöst gåta, sökandet efter den sanna kärleken.........
2007-12-11

  Maria Zena Viklund
Underbart skrivet

\"trevar genom skuggrum
försöker hålla kvar
hitta någon mening
med allt som inte var\"

en blivande klassiker!
2007-12-11

  Bjarne Nordbö
Känslan beskriven så bra att det KÄNNS.
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman