Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som tål att granska




Som med en blomma med stora täckande blad
Tar du mej varsamt
Din hand för försiktigt bladen åt sidan
Tills det innersta avslöjas för din syn

Står snart där utan något skydd
Eller försvar inför din blick
I vanliga fall skulle rädslan få mej att frysa
Men din blick räds jag inte

Dina avsikter är kärlek
Din drivkraft är lust och nyfikenhet
Din ambition är att dela
Allt man kan dela, med någon

Du ser de fel som finns
Men de stör dej inte
Du känner att allt inte är perfekt
Men tar mej till dej ändå

Att älska är att våga se in i den andras brister
Och njuta av det
Att våga lämna ut sitt inre utan att censurera
Men ändå känna sej trygg.




Fri vers av LassO
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-02 14:27



Bookmark and Share


  stella
Underbar mitt-i-pricktext! :)
2007-12-03

    Nattviol
mycket fint skrivet!
du förmedlar
orden med rytm
och känslan
med värme

applåd!
2007-12-02

  -Ulla Tilemo- VIP
Texten har då inga fel och brister. Helt perfekt sitter den i både ordval och rytm. Vacker och kärleksfull, \"att våga lämna ut sitt inre utan att censurera\". Det är precis vad kärlek handlar om tycker jag. Den kärleken fick jag uppleva med min man som nu är död. Men har man varit med om det en gång, så har man det med sig \"forever\". En underbar text LassO - applåd
2007-12-02

    smurfelinan
visst kan det kännas så ibland..
vackert..
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO