Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Både kritik och icke-kritik får konsekvenser


Till kritikern




Ifrågasätt och bli kallad omöjlig

Var logisk och bli kallad envis

Påpeka och bli kallad samarbetsproblem

Avslöja och bli kallad löjlig

Stryk maktmissbrukarna medhårs
och bli kallad att vara en av dem




Fri vers av boen
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boen
boen