Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du färgar mina ögonblick

Du färgar mina dagar

mina ögonblick

min värld

med all din kärlek

du färgar mitt hjärta

du ger min själ ett ljussken

färgar mina dagar

med din kärlek

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 464 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-02 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~