Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina kyssar är annorlunda nu

Dina kyssar kändes annorlunda nu ,det var som om det inte var du ,

som smekte mina läppar med din kärlek ,

som virvlade i mina sinnen med dina känslor för mig.

Det fanns något trolskt i din varma blick

det fanns något starkt i din trygga famn

dina kyssar kändes annorlunda nu, det var som om det inte var du

som smekte mina läppar med din kärlek

som förtrollade mitt hjärta

dina kyssar känns annorlunda nu

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 23:00



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
låter mer som en låt, det kanske det är?
fina ord:)
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~