Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så älskar jag dig

Om jag kunde omfamna dig
med all min kärlek
Utan att lägga till mina rädslor
och värderingar
Skulle det säker kännas äkta och fint

Men du förstår att jag har fostrats så
att om du gör som jag säger
så älskar jag dig
Men jag säger det aldrig
för du gör ju aldrig som jag säger

Så många ärvda trauman vi har i våra celler
generation efter generation
Jag vet att ett två tre
betyder att
på det tredje smäller det

Alla goda ting är tre
Sex droger och rock´n roll
Allt för att bedöva känslan
av tomhet och oförmågan
att älska på riktigt

Jag kände en raggarbrud
en gång hon var min syster
Hon åkte med stora killar
dom som kunde köpa ut

Hon var 14 år och så söt
Jag såg upp till henne
tyckte hon var bäst
Men vem var hon
den lilla flickan












Fri vers av Spirit
Läst 898 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 01:31



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket tänkvärd text. Applåder får du av mig.
2007-12-03

    Paradis
vi är en, världen är enhetlig
2007-12-03

  charlotte hedendahl
Verkligen mycket bra! Berör!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit