Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min favvosport , liten skämtsamhet kring detta..


Innebandy (I-b)

Den vita plastbollen
flyger fram i 100
svårt hålla kollen
aldrig kan man blunda
tempot på topp
aldrig ger man opp
snabba hårda skott
svider vid träff på kropp
alla generationer
kan detta prova på
snabba sensationer
otroliga mål
oj , en \"forsbergare\"
eller en \"henricson\"
en bensträckare
alltid bra efteråt

Ja, I-b
mitt liv de e
kul för gamla gubbar
att vi får va me
att vi sköna snubbar
alltid lira ska
för I-b de e sporten
för alla och envar........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 2084 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 09:46



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Oj, en till "sportis" som blivit välläst ! Intressant !
2012-07-02

  hero40
Härlig dikt med fart och rim i
som gillas!
2007-12-03

  charlotte hedendahl
Heja. Mats! ;D
2007-12-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
S porta
P å
O ch
R ejält
T vå
E n
N ärspelande
S å
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska