Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Freja strosar omkring ute i bara linne...


Norr&Syd

\"Jag är Norrlänning\" skriker hon, genom blåst och decemberkyla.
\"Vi fryser inte hur lätt som helst!\"
Jag frustar av köld och drar koftan tätare omkring mig.
\"Ja... Jag är skåning men inte fan knarkar jag spittekaka!\"




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 16:30



Bookmark and Share


  Blodros
haha...
2007-12-16

    ingvar VIP
Ska förstås vara SPITTEKAKA (eller på med skånskt uttal: \"spittekaga\")
2007-12-03

    ingvar VIP
Nej, det får vi verkligen hoppas! Spitekaka och knark är ganska vitt skilda, vad jag förstår...
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema