Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förspel

En blick fylld med lust,
åtrå.
Och en stämning så laddad att man kan ta på den.
Beröring med varma, mjuka händer.
Lustfyllda kroppar,
och en intensiv lidelse.
Blickar mot varandra,
djupa,
som säger mer än tusen ord kunde ha gjort, men som dör när orden uttalas:
- Jag älskar inte dig.
Ett kort uppehåll, en mikrosekund,
ett sårat inre.
Men kroppar, stämning, vibrerar.
Och passionen,
som borde dödats av orden,
fortsätter....




Fri vers av Diffusiaria
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-12-03 16:57



Bookmark and Share


  blaite
Snyggt..
2009-09-15

    CaMillA
ooh nån speciell i åtanke där eller? Lät nästan som ett KK förhållande, men jag antar att det bara är minsjuka tolkning och att det skulle vara vackert;)
JA MEN DEN ÄR VACKER. Du e duktig gumman!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria