Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag både älskar och hatar mitt dna


dig och mig






Jag vet redan vad du tänker säga
även fast ord onekligen är bortkastade
mellan dig och mig

Det får bli som det blir
Nu när det redan är som det är
Jag känner ju dig lika lite som
Du känner mig,
Egentligen
Blir jag martyr mot min vilja
För det handlar om vilja

men 1000 kronor senare
är jag din igen




Fri vers av mbl
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 17:12



Bookmark and Share


  aol
den grep tac
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl