Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ost eller va´ fan dårå?


vaknar med ett ryck
seglar fram till kylskåpet
på stjärnstrumporna
sliter upp dörren, vrålar:
\"GOD MORGON!\"
till alla specerier
utom osten
som ligger där och luktar hotfullt
jag ger den onda ögat
väser: \"gd...mrgn...\"

jag slår igen dörren
och sedan sliter jag upp dörren igen
skrattar så att snoret flyger:

\"Fan, osten, jag skämtade ju bara!
ska du vara med på en macka?\"

och sedan hyvlar jag skiten ur den




Fri vers av Coconut Shellfish
Läst 671 gånger
Publicerad 2005-05-12 21:29



Bookmark and Share


  summerbreeze
hahahaha fan. dagens höjdpunkt
2006-04-05

  Tide
fullkomligt underbar! :)
2005-10-25

  Tobias Hedlund
*sätter inte i halsen.. låter bli att storkna*
näranära... *skrattskrattskrattskratt*
Ah! *skönt*
2005-10-05

  Göran Byrén
Japp .... super ....
2005-08-20

    Fliis
Det här är ju alldeles strålande!! hur jävla urkul som helst.
2005-06-21

  Ola Rydberg
Dagens orginellaste
och tack för skrattet
i den lysande sista raden !!
2005-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Coconut Shellfish
Coconut Shellfish