Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reaktionsformel

Om jag lär mig protolys och aggretionstillstånd
kommer jag att bli fulländad
ett steg närmare
ett skal fullproppat med information

(men det kommer aldrig att vara jag)

I en konstig formation
kommer allt att brytas ner
det blir tomt tyst och inget mer

Alla tomma skals heliga natt

och vi reagerar lika mycket som
svavelsyra & bariumhydroxid gör
tillsammans




Fri vers av mbl
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 20:28



Bookmark and Share


  aol
gillas
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl