Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du tror att bara natten ser

När vi tror att natten är den enda som är vaken ,att dimman är ditt enda vittne ,det är då du lägger ansiktet mot kudden ,det är då du plockar fram dina väl dolda tårar. När du tror att ingen ser ,att ingen utom nattens skuggor hör oss ,det är då du gråter ,det är då smärtan kryper fram ur själens rum ,det är då du visar den sanna bilden av dig  själv.

Där bakom din  mur av dolda tårar ,bakom en vacker fasad ,där vilar tårarna som du  aldrig ville låta falla ,mer än när de tror att endast natten är vaken och endast dimman är vittne.

Men du ska aldrig tro att tårar går att dölja så ,du ska aldrig tro att jag inget kan se ,jag kan känna dolda tårar ,så du kan inte slippa från min kärlek till dig oavsett.

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-12-03 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~