Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från en okysst ängel

Liksom blomman uti ökenland ,längtar efter regnets smekande hand mot sin heta kind ,längtar jag efter din första kyss mot mina läppar.

Liksom den vandrande hyser längtan efter en plats att vila ,söker jag din varma famn.

Liksom vinden smeker mot en sten ,vill jag känna din hand mot min ,vill jag möta dig i gryningens skälvande minuter

vill jag älska dig ,såsom jag gör.

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-03 21:23



Bookmark and Share


    sisselina
Mycket fin och kan du läsa mina texter ingen gör det
2007-12-06

  Maria Zena Viklund
mycket mycket vackert!
2007-12-03

  DanSan
******************************

Mycket vackert påminner lite grand om
Höga visan . . . i sköna strofer om att
älska en annan människa . . .

Men hur som helst underbart diktat!!!

*APPLÅD*

******************************
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~