Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På den fjärde dagen den tolvte månaden. Handlar det om dig eller om mig? Vem  vet...


Ögonljus port

Jag vet
din inre källa
porten i ditt hjärta
mina ögon ljus

väl dold
bakom rädslan
av att inte tro sig
vara värd

jag kan inte öppna
eller träda in
förnya glöden
i dina släckta ögon

stängd
bortom mina fingertoppar
din ensamma näthinna
slår i solarplexus
förblir döende
utan kärlek

jag vet
din andnings ljus
vidöppen under
din hjärterot

allt är du värd
bara du kunde
förstå det

varhelst du vilar
ville även jag

07.12.04

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-03 22:31



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Smärtsamt vacker!
2007-12-05

  aftermath
från tyngd till klarhet
ett faktum i moll
2007-12-04

    Maria Malm
Ord som söker sig rakt in..vackert..
2007-12-04

  katt.inc
Starkt, berörande och vackert.
2007-12-03

    ej medlem längre
Jag är mållös...denna träffade mig rakt i själen!!
Strålande Lena!:)
2007-12-03

  Maria Zena Viklund
\"jag vet
din andnings ljus
vidöppen under
din hjärterot\"

starkt skrivet lena, letar sig in och smärtar!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman