Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta aldrig in i hennes ögon

Titta aldrig in i hennes ögon

låt endast en sekund av hennes blick få nudda dig och du blir aldrig mer som förr . Hon kommer se igenom själens dörrar ,hon kommer hitta dina gömda gåtor ,så vad du gör ,titta aldrig in i hennes ögon ,om du inte vill förlora dina sinnen.

Hennes blick den förtrollar ,hennes magiska kraft är mer än ditt hjärta tål ,så vad du gör se aldrig in i hennes ögon ,ty då läser hon din själ som en öppen bok du kommer aldrig mer dölja dina hemliga ord ,du kommer att förlora nyckeln till ditt hjärta ,i samma sekund du låter hennes ögon möta dina.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-04 00:19



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ah läckert läckert, härliga bilder av okuvlighet.
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~