Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag samlar den luft som omger dig


Jag har nött ditt ansikte
med mina blickar

tills jag känner varje fåra
varje skiftning

och jag ser
att din själs ängar
är ljusa
och öppnar sig

Älskade
jag samlar den luft som omger dig
i min hand

för att spara till ensamma dagar




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 496 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-04 06:33



Bookmark and Share


  * Ammi *
en sån underbar text! tack för att du delar med dig av dina ord och tankar! bokmärkes
2007-12-04

  Rasmuslina
Vilken stark och ärofylld dikt. Otroligt vacker kärleksdikt. Bokmärke!
2007-12-04

    ingvar VIP
Instämmer med Moa Lindahl!
2007-12-04

    Maria Malm
Vilken känsla - att spara luften, som omgett den älskade - vackert skrivet.
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius