Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tråkig EA lektion och man kommer upp med det här...


Hövding

Ett skrik från vildmarken...

Ett skri för hjälp...

När ingen hör...

Ger man igen...

Ingen kan se vad du gör
ingen vet vad du vill mer än du
Du kommer alltid att vara ensam
om du nu väljer det...

Vi kan inte ifrågasätta din vilja
för ditt ord är vår lag
Vi vet att du är vis
och dina ord leder oss rätt

Ett skrik från vildmarken...

Ett skri för hjälp...

När ingen hör...

Ger man igen...

Du står där på kullen
med folk dyrkar dina steg
Du står där så mallig
å med all rätt...

Du har rätt det du säger
och du vet vad du gör
Ingen ifrågarsätter dig
än

Ett skrik från vildmarken...

Ett skri för hjälp...

När ingen hör...

Ger man igen...

Men något är fel
och du beteer dig konstigt
Något har hänt
men du behåller din hemlighet

Du borde lita på oss
för hur mycket du än vill
kommer du aldrig vara ensam
vad du än går igenom...

Ett skrik från vildmarken...

Ett skri för hjälp...

När ingen hör...

Ger man igen...

Din smärta blir olidlig
men ändå ber du inte om hjäp
Du är van att klara dig ensam
och du tänker inte ändra dig än

Snart borde du ju ge vika...
det var ju vad vi trodde
men det var innan vi visste
att du var för envis

Ett skrik från vildmarken...

Ett skri för hjälp...

När ingen hör...

Ger man igen...

Du vägrade be om hjälp
ända in i slutet...
Du behövde inte vara tapper
inte inför oss

Vi ser dig som du är
och inte för något du vill bli
Vi står alltid bakom dig...




Fri vers av Sikska
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-04 11:46



Bookmark and Share


    _Eliisa_
Jätte bra skrivet:D
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska