Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reflektion över vår samtid - skriven 1992 - aktuell 2005


Sanning

Mördaren söker
en kvinna att ta
kvinnan hon röker
mördas hon ska

bergen röda
av blodet trögt
Mördaren döda
offer han sökt

svala kroppar
mot skrovlig sten
blodet droppar
från nakna ben




Fri vers av Pär Mosse
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-05-12 23:25



Bookmark and Share


  KristinaE
Burr, ryser...
2005-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Pär Mosse