Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alla häst människor

Hon sliter varje dag
Morgon, middag, kväll.
Bär hinkar med vatten och kånkar hö
för dig så skulle hon kunna dö
Mockar, sopar och fixat till
För att rida är det enda hon vill




Fri vers av anoonym
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-12-04 17:33



Bookmark and Share


    Blond
Jag håller verkligen med dig. jag skulle kunna göra vad som helst för att bara få vara i närheten av hästar. :)
2008-01-23

    ingvar VIP
Är själv ingen \"häst-människa\" även om dssaa djur hör till de allra vackraste som finns. Bra skrivet.
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym